Печати

Список на контакт лица за комуникација со граѓани кои имаат некаков вид и степен на попреченост, со цел за укажување на помош

 1. СкопјеЗекир Курбардовиќ – Соработник за службенички однос и координација, контакт телефон: 02/3230-214
 2. БитолаСилвана Вељановска – Советник за правни работи – контакт телефон: 047/233-120
 3. ВелесДаниела Андоновска (референт) – технички секретар на државен правобранител, контакт телефон: 043/235-042
 4. ГевгелијаВелика Ристова – Советник за правни работи, контакт телефон:034/213-208
 5. ГостиварЉуљзиме Стафаи - Виш референт – архивар, контакт телефон:042/272-556
 6. КочаниСилвана Маркова – Виш референт – архивар, контакт телефон:033/274-678
 7. КичевоНаташа Димоска – Виш референт – архивар, контакт телефон:045/223-632
 8. КумановоАртан Ислами – Помлад соработник за обука вработување и мотивација, контакт телефон:031/424-216
 9. КавадарциСнежана Гелова – Советник за правни работи, контакт телефон:043/415-616
 10. ОхридЕлизабета Лукановска – Советник за правни работи, контакт телефон:046/262-218
 11. ПрилепЖаклина Дамческа – Советник за правни работи, контакт телефон:048/414-732
 12. СтрумицаМирјана Панајотова – Советник за правни работи, контакт телефон:034/324-065
 13. СтругаНдерим Полиси – Помлад соработник за правни работи, контакт телефон:046/786-544
 14. ТетовоНадир Реџепи – Помлад соработник за евиденција на вработени, контакт телефон:044/335-545
 15. ШтипЦенка Ефтимова - Советник за правни работи, контакт телефон:032/391-029